Процес виробництва
Питна столова «Слобідська» - вода зі свердловини 115 м, що розташована в 70 км від мегаполісу, в мальовничому куточку Київської області, де відсутні великі промислові підприємства, тобто ризик забруднення свердловини практично зведений до нуля. Продукція пройшла п'ятиступеневу очистку.
Процес розливу води
- Вода з артезіанської свердловини № 2224 поступає в аераційну установку для видалення сполук заліза.
- Доочищення води від залишків сполук заліза та марганцю проводиться в мультимедійному фільтрі, який має природне фільтруюче наповнення.
- Далі вода проходить через вугільний фільтр з активованим вугіллям спеціального призначення, де звільняється від органічних сполук.
- Для очищення води від механічних частинок служить пісочний фільтр, наповненням якого є підготовлений кварцовий пісок.
- Для зниження жорсткості вода проходить через іонообмінний фільтр.
- Очищена та пом`якшена вода поступає в змішувач, де здійснюється її нормалізація по жорсткості.
- На заключному етапі технологічного процесу для збереження свіжості та смаку води «Слобідська» та напоїв «Добрава» на протязі всього терміну зберігання, відбувається бактерицидна обробка води за допомогою ультрафіолетової лампи фірми «Атlantic Ultraviolet».
Готова до вживання вода «Слобідська» поступає на розлив в чисті підготовлені бутлі після їх санітарної обробки та лабораторного контролю.
Також вода «Слобідська» надходить на лінію розливу напоїв "Добрава".
Розлив здійснюється за допомогою сучасної автоматизованої лінії. Технологічний процес підготовки та контроль акредитованої лабораторії забезпечують високу якість води питної «Слобідська» і напоїв «Добрава». Контроль якості та безпеки води, здійснюється щоденно на виробництві.
Тому Інститут екології людини, провівши аналізи складу води та її властивостей, визначив, що в порівнянні з еталоном питної води вона має більший позитивний біоенергетичний заряд. Так, наприклад, зерно в нашій воді проростає в 2 рази швидше, в порівнянні з еталоном питної води.